Het huis

 

Onze Bed & Breakfast

Huis Jodocus ligt geheel vrijstaand in een grote tuin en biedt volledige privacy. Parkeren op eigen terrein. Uitzicht over natuurgebied de Rijnstrangen, de heuvels van Montferland en Hoch-Elten in Duitsland. 

Het huisje is voorzien van douche, toilet, verwarming, koelkast, minibar en magnetron. Ook het zwembad kan door onze gasten worden gebruikt. Tevens staat twee fietsen ter beschikking.

 

Huis Jodocus van binnen

Het Huis Jodocus is voorzien van toilet, douche en verwarming. Ook is er een televisie, een minibar met koelkast en een magnetron. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een inductie kookplaat met 2 pitten.

Door de goede isolatie is ook een verblijf in de winter zeer aangenaam. Geslapen wordt er in een grote bedstee met een matras formaat van 160x200cm.

Huis Jodocus van buiten

Rondom Huis Jodocus is er een vrij uitzicht over de landerijen en de heuvels van Montferland terwijl ook de Elterberg deel uitmaakt van het grootse panoramische uitzicht.  

In de tuin ziet u regelmatig onze hond Tessa: een volbloed Labradoedel die het geweldig vindt als er gasten zijn, maar zich ook heel goed afzijdig kan houden als zij hier opdracht voor krijgt. 

De omgeving

De omgeving biedt volop mogelijkheden tot het maken van wandelingen of fietstochten. Het typische coulisselandschap geeft prachtige vergezichten en ook langs de rivier kan men van een schitterend uitzicht genieten.

De andere kant op bieden de heuvels en bossen van het Montferland een buitenlandse sfeer. Het op circa één kilometer afstand gelegen recreatiemeer De Byland biedt volop mogelijkheden tot watersport; zo is er een jachthaven en bieden de rondom gelegen stranden volop zwemmogelijkheden en andere vormen van watersport. Het ligt op circa 5 – 10 minuten per fiets vanag Huis Jodocus.